Wesela:

Propozycja menu weselnego Gigant 1882
wariant I na 100 osób (110zł/os.) bez poprawin

W cenę wkalkulowana jest obsługa, wynajem sali, nakrycie stołów oraz „chleb weselny”. Przyjęcie weselne trwa do godz. 4:00

Obiad: Rosół z makaronem 100 porcji
Wybór mięs 150 porcji
(udko 40porcji, pieczeń 30 porcji, kotlet schabowy 40porcji, roladki drobiowe 40porcji) lub inne gatunki mięs

Sosy:
pietruszkowy 50 porcji
pieczeniowy 50 porcji

Dodatki do obiadu:
Ziemniaki 50 porcji
Kluski śląskie 50 porcji
Zestaw surówek sezonowych (trzy rodzaje) 100 porcji

Zimna płyta:
Galaretka drobiowa lub wieprzowa 60 porcji
Ryba po grecku 50 porcji
Warzywa konserwowe (lub latem świeże) 50 porcji
Śledź w dwóch smakach 100 porcji
Sałatka jarzynowa 50 porcji
Patera wędlin (100g/os.) 100 porcji
Jajko do wyboru(1/2 sztuki/os.) 100 porcji (z sosem tatarskim, majonezowym lub faszerowane pieczarkami)
Pieczywo

Dodatki: sos tzatziki, ćwikła

Ciepłe dania: Barszcz z krokietem lub pasztecikiem 100 porcji Bigos 50 porcji Flaczki lub zupa gulaszowa 100 porcji Kawa, herbata

Dekoracja sali, orkiestra, alkohol, napoje i ciasta we własnym zakresie. Nie pobieramy opłaty korkowej. Możliwość wypożyczenia białych pokrowców na krzesła 5zł/szt. Na Państwa życzenie możemy zająć się zamówieniem ciast i napojów oraz dekoracją sali. Dodatkowo wiejski stół od 800 zł Dzieci do lat 10 przy osobnym stoliku, podajemy tylko obiad 25 zł/os. Kamerzysta, fotograf, orkiestra 100% płatności

POPRAWINY WARIANT I (25zł/os.)
Poprawiny obejmują:

  • przygotowanie sali
  • nakrycie stołów
  • obsługę kelnerską
  • kawa, herbata bez ograniczeń
  • zakąski ciepłe i zimne z wesela
  • żurek staropolski z pieczywem

POPRAWINY WARIANT II (35zł/os.)
Poprawiny obejmują:

  • przygotowanie sali
  • nakrycie stołów
  • obsługę kelnerską
  • kawa, herbata bez ograniczeń
  • zakąski ciepłe i zimne z wesela
  • barszcz czysty, pieczeń z karczku w ciemnym sosie, ziemniaki,
  • surówka sezonowa

Poprawiny nie dłużej niż 5 godzin, np. od 14:00 do 19:00

menu_weselne_war.pdf do pobrania

Zobacz wariant II na 100 osób »

Strona główna Strona główna